Mobilni telefon 069 5555539
Telefon 011 3561825
Radno vreme Radno vreme: radnim danima od 9:00 do 17:00
Specijalno

Smartphone Projektor

3.490,00 RSD
Sifra proizvoda: ht002
Kategorija: Pokloni

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Ukoliko primetite nelogičnost ili nejasnoću u fotografiji ili opisu proizvoda molimo da kontaktirate naš korisnički servis putem jednog od sledećih telefona 011 3219931 ili 069 5555539 kako bismo što pre ispravili grešku.

Psi su potisnuti sa prvog mesta kao čovekovi najbolji prijatelji, zamenjeni novim tehnološkim kompanjonima - pametnim telefonima. Kao što smo za pse nekada kupovali ogrlice, lance, zdelice, džemperčiće, tako sada svoj novac trošimo na poklone našim novim ljubimcima. Futrole, maske, džemperčiće...
Zato smo mi mislili, da će projektor, koji pretvara Vašeg mezimca u mali kućni projektor i da je mu novu svrhu, biti instant hit i da će svaki pametni telefon poželeti da pored već velike palete aplikacija, bude i nešto više.

Zato nemojte čekati da Vaš ljubimac poslednji oseti kako je to biti i pametan i projektor. Već sutra mu može doći kraj, može mu crknuti baterija, puknuti ekran, može Vam ispasti u toalet šolju ili može da "pobegne" kod drugoga. Posle ćete žaliti kako mu niste dali šansu da se uzdigne, bude slobodan, bude pojektor.

Tehničke karakteristike:

- Mali projektor za mobilni telefon
- napravljen od kartona
- debelo stakleno sočivo
- potrebno je skinuti besplatnu aplikaciju za kontrolu rotacije slike sa google play - Ultimate Rotation Control
- koristi telefone maksimalnih dimenzija 80mm x 160mm
- dimenzije: 18,5 x 18 x 10,5 cm

Karakteristika Vrednost
Vrsta poklona Za njega, Za nju
  • Budite prvi koji će ovo da komentariše!
Izrada sajta NBSOFT