Mobilni telefon 069 5555539
Telefon 011 3561825
Radno vreme Radno vreme: radnim danima od 9:00 do 17:00

Uslovi korišćenja

Opšti uslovi korišćenja sajta MiniMarket.rs 

Dragi posetioci i kupci, molimo da pažljivo pročitate i upoznate se sa uslovima korišćenja sajta MiniMarket.rs koji je u vlasništvu firme WEBBUZZ d.o.o. (dalje u tekstu MiniMarket). MiniMarket zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja. 

Zaštita privatnosti 

MiniMarket poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku, MiniMarket neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju teškog kršenja Uslova korišćenja MiniMarketa. MiniMarket nikada neće insistirati na registraciji, sakupljanju i korišćenju podataka o maloletnim licima. MiniMarket se ne može smatrati odgovornim ukoliko maloletna lica ipak upotrebljavaju sajt i registruju se na njemu sa lažnim podacima. Sva pitanja, komentari, predlozi i svaki drugi dobrovoljni kontakt od strane korisnika, uključujući sve multimedijalne i druge materijale poslate na MiniMarket preko elektronske pošte ili na bilo koji drugi način, MiniMarket neće smatrati poverljivim. Ovakvi materijali se dalje mogu koristiti bez ograničenja, na bilo koji način i u bilo koju svrhu. Korisnik se obavezuje da na sve materijale koje šalje na MiniMarket polaže autorska prava, te da njima ne ugrožava privatnost ili prava drugih lica/korisnika. MiniMarket se obavezuje da će sve materijale dobijene od strane korisnika, tretirati sa strogom diskrecijom, te da ih ni pod kojim uslovima neće davati na uvid trećoj strani u obliku koji na bilo koji način može da se poveže sa identitetom korisnika. MiniMarket zadržava pravo da, u skladu sa zakonom, a bez znanja i obaveštanja korisnika, prikuplja određene podatke o korisnicima, dobijene tokom korišćenja MiniMarketa. To su isključivo: podaci o računaru ili drugom pristupnom uređaju, geografskoj lokaciji, kao i podaci o Internet provajderu. Ove podatke MiniMarket će koristiti isključivo da poboljša sadržaj i dodatno ga usmeri i prilagodi svojim korisnicima. Korisnici procesom registracije daju saglasnost da ih MiniMarket obaveštava o novostima, akcijama i drugim dešavanjima za koja Uredništvo MiniMarketa smatra da mogu biti interesantni korisniku. MiniMarket se obavezuje da svakom korisniku obezbedi mogućnost da se lako i jednostavno ogradi (odjavi) od daljih obaveštenja tog tipa. 

Intelektualna svojina 

Celokupni sadržaj sajta MiniMarket.rs je vlasništvo MiniMarket-a ili njegovih dobavljača i ne može se koristiti bez naše saglasnosti. Sadržaj sajta MiniMarket je informativnog karaktera i ne sme se koristiti u komercijalne svrhe, niti distribuirati trećim licima. 

Komunikacija sa posetiocima/kupcima 

Komunikacija sa posetiocima/kupcima obavlja se putem telefona, email-a, naloga na društvenim mrežama i putem komentara na sajtu. MiniMarket neće objaviti zlonamerne i nepristojne komentare, kao i sve druge komentare koji na bilo koji način ugrožavaju prava MiniMarket-a i drugih lica. Takvi komentari će biti obrisani bez prethodnog obaveštenja. Popunjavanje lažnih i netačnih podataka prilikom registracije je zabranjeno. U pomenutom slučaju bićemo primorani da pokrenemo odgovarajući zakonski postupak kako bismo zaštitili prava i interese MiniMarketa. 

Opisi i slike proizvoda 

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Ukoliko primetite nelogičnost ili nejasnoću u fotografiji ili opisu proizvoda molimo da kontaktirate naš korisnički servis putem jednog od sledećih telefona 011 3561825, 069 5555539 ili putem email-a info@minimarket.rs, kako bismo što pre ispravili grešku. Ukoliko proizvod koji vam je isporučen nije u skladu sa podacima koji su navedeni na sajtu, molimo da ga vratite u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac ili zameniti za drugi odgovarajući artikal. Troškove isporuke i povraćaja neadekvatnog proizvoda snosi MiniMarket. 

Postupak kupovine na sajtu MiniMarket 

Nakon završenog postupka poručivanja na sajtu MiniMarket, kupac će na email koji je ostavio prilikom registracije/porudžbine dobiti potvrdu sa naslovom “Potvrda porudžbine”. Kada primalac primi email sa potvrdom porudžbine kupovina nije završena. Nakon toga kupca će u roku od 48 sati kontaktirati kolege iz call centra MiniMarketa kako bi sa kupcem potvrdili kupovinu. MiniMarket zadržava pravo da otkaže porudžbenicu uz slanje email obaveštenja kupcu ukoliko je došlo do greške prilikom unosa cene na sajtu ili ukoliko je od trenutka kada je kupac poručio i trenutka kada se porudžbina zaključuje došlo do izmene cena proizvoda (usled novog uvoza, završetka akcije dobavljača i sl.).
Ukoliko kupac poručuje telefonom, postupak kupovine je sledeći: Prilikom odgovora na poziv kupca, operater u call centru će kupcu tražiti da mu saopšti šifru proizvoda i kontakt telefon. Nakon toga sledi provera stanja željenog proizvoda. U roku od 48 sati operater će kontaktirati kupca i ukoliko je proizvod dostupan na stanju, operater će kupcu tražiti podatke za isporuku (ime i prezime, kontakt telefon, adresa). Nakon toga proizvod ide na pakovanje i u roku od 24 sata, a najkasnije u roku od 7 dana proizvod će biti isporučen kupcu. 

Radno vreme 

Radno vreme za online poručivanje je 00-24h, a za poručivanje telefonom radon vreme je 09-17h radnim danima. 

Ažuriranje informacija na sajtu 

MiniMarket može u bilo koje doba, bez prethodne najave, izmeniti podatke na sajtu. 

Informacije o internet prodavnici MiniMarket 

Šifra delatnosti MiniMarket-a je 4791–Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta. Internet prodavnica MiniMarket posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini kao i svim ostalim propisima i podzakonskim aktima u Republici Srbiji. 

Načini plaćanja 

Na sajtu MiniMarket plaćanje proizvoda i usluga možete vršiti na sledeće načine: 
1. Uplatnicom; 
2. E-bankingom; 
3. Pouzećem - plaćanjem gotovinom prilikom preuzimanja proizovda od kurira. 

Garancija i reklamacije 

Garancija (saobraznost)

Ukoliko u karakteristikama ili opisu proizvoda nije drugačije navedeno garancija (saobraznost) važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. U skladu sa propisima uvoznika i distributera garancija može biti kraća (ne manja od 6 meseci) i duža (3 godine, 5 godina, doživotna…).

Postupak za reklamacije

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda koji ste videli na stranicama sajta MiniMarket, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na reklamaciju kupljenog proizvoda u roku od 14 dana od dana isporuke proizvoda. Proizvod koji reklamirate mora sadržati sve pripadajuće elemente: proizvod, kompletnu dokumentaciju, originalno pakovanje, zaštitne elemente. Proizvod mora biti bez tragova korišćenja i bez fizičkih oštećenja. MiniMarket ne preuzima odgovornost za fizički oštećene proizvode ili proizvode koji su oštećeni nenamenskim korišćenjem. Budite sigurni da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od Vaših zahteva vratiti novac, zameniti ili popraviti proizvod.

Neispravna roba

MiniMarket poštuje prava svojih kupaca u skladu sa propisima Republike Srbije. Ukoliko je roba u garanciji, molimo da prvo proverite servisnu mrežu proizvođača. Ukoliko ste u bilo kakvoj nedoumici, slobodno nas kontaktirajte, i dobićete konkretna uputstva kako da ostvarite reklamaciju. Molimo da čuvate originalna pakovanja i račune. Reklamacije na oštećenja u transportu Veoma je važno da sva oštećenja u transportu, vidjliva na pakovanju proizvoda odmah prijavite kuriru koji vam isporučuje robu. Svako oštećenje pri transportu, nedostajanje nekih delova i eventualnu neispravnost nekog proizvoda kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema pošiljke.
Ukoliko uočite takvo oštećenje:
• Nemojte potpisati prijem pošiljke
• Zamolite kurira da sačeka dok proverite da li oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda ili gubitak delova. Ukoliko proizvod nije oštećen, i svi delovi su na broju, potpišite prijem pošiljke
• Ukoliko deluje da je proizvod oštećen (ili da nedostaju delovi), definitvno odbijte prijem pošiljke, i javite se nama, radi utvrđivanja daljih koraka kako biste dobili ispravan, neoštećen proizvod
• Ukoliko ste ipak primili pošiljku, a kasnije ste zaključili da je došlo do oštećenja u transportu
-Obavezno sačuvajte originalnu ambalažu, u kojoj vam je pošiljka isporučena
-Molimo da slikate oštećenu ambalažu i proizvod, i sliku pošaljete na info@minimarket.rs

Zamena veličine, boje, i sl.

Ukoliko se radi o odevnim predmetima, moguća je zamena za veći / manji broj, ili za drugu boju.
Postupak je sledeći:
• Pošaljite nam proizvod nazad
• Kada primimo vraćeni artikal, šaljemo vam zamenjeni artikal
• Troškove transporta pri zameni veličina snosi kupac

Za sve dodatne informacije vezano za garanciju i reklamacije molimo da nam se obratite putem imejla info@minimarket.rs ili putem telefona 069 5555539. 

Odustanak od ugovora 

ZAKON O ZAŠTITI POTROŠAČA ("Sl. glasnik RS", br. 62/2014 i 6/2016 - dr. zakon)
Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana, bez navođenja razloga i dodatnih troškova, osim troškova iz čl. 34. i 35. ovog zakona (u daljem tekstu: odustanak od ugovora).
Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora izjavom koju može dati na posebnom obrascu za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija ili na drugi nedvosmislen način (u daljem tekstu: obrazac za odustanak).
Izjava o odustanku od ugovora kod ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuju izvan poslovnih prostorija smatra se blagovremenom ukoliko je poslata trgovcu u roku iz stava 1. ovog člana.
Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata trgovcu.
Ako trgovac omogući potrošaču da elektronski popuni i pošalje obrazac za odustanak, dužan je da ga o prijemu obrasca bez odlaganja obavesti u pisanoj formi ili na drugom trajnom nosaču zapisa.
Protekom roka iz člana 29. ovog zakona prestaje pravo potrošača na odustanak od ugovora.
Teret dokazivanja da je postupio u skladu sa odredbama st. 1.-5. ovog člana, radi ostvarivanja prava na odustanak od ugovora, je na potrošaču.
Oblik i sadržinu obrasca za odustanak propisuje ministar nadležan za poslove zaštite potrošača.
Uz račun, dostavlja se potrošaču obrazac za odustanak od ugovora. 

Obaveze potrošača u slučaju odustanka od ugovora 

U slučaju odustanka od ugovora, popunjen obrazac za odustanak (koji je dostavljen uz račun prilkom isporuke robe) pošaljite nam poštom na adresu iz obrasca. Rok za odustanak od ugovora iznosi 14 dana, ovaj rok teče od dana kada ste Vi primilli robu ili lice koje ste ovlastili za prijem robe u Vaše ime. Dužni ste da nam robu u originalnoj ambalaži, sa svom propratnom dokumentacijom, vratite bez odlaganja a najkasnije u roku od 14 dana od dana kad ste poslali obrazac za odustanak ( Obrazac za odustanak smatra se poslanim danom predaje na poštu i od tog dana teče rok za vraćanje robe prodavcu). Snosite punu odgovornost ukoliko dođe do umanjenja vrednosti robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Za svako korišćenje preko toga potrošač će odgovarati za umanjenu vrednost robe. U skladu sa odredbama Zakona o zaštiti potrošača, Vi snosite troškove vraćanja robe. Iznos koji ste platili po osnovu ugovora, biće Vam vraćen najkasnije u roku od 30 dana od dana prijema izjave o jednostranom raskidu.

Izrada sajta NBSOFT